Nieuws

14-09-2018: Deelnemers Vilvoorde zijn gekend

14 deelnemers hebben zich aangemeld om deel te nemen aan People made, echt waar Vilvoorde. Met veel enthousiasme zijn zij gestart met het maken van ambachtelijke en unieke producten die u als particulier kan komen aankopen. Klik op de deelnemers als u meer wilt weten over hun werking; Den diepenboomgaard, Kringwinkel Televil, Groep Intro, Pro Natura, Het Raster vzw, Atelier Schepsels, Homevil vzwVilvoords Zilverpunt, De Strijkwinkel, Velo vzw, Hestia vzw, De Vlaspit, IN-Z en Trashdesign

01-06-2018: People made, echt waar in Vilvoorde

Van 20 november tot en met 15 december 2018 opent People made, echt waar haar deuren in Vilvoorde. Ben je een sociale economie organisatie, een arbeidszorginitiatief of een zorginstelling met een creatief atelier? Wil je graag onze pop-up winkel versterken als vrijwilliger? Wil je graag je producten verkopen in deze pop-up shop?

Neem dan snel contact op met Khadidja Ali Haimoud.

07-04-2018: Groot succes en voor herhaling vatbaar

Sociale economie en arbeidszorginitiatieven geven mensen nieuwe kansen. Alleen weet niet iedereen welke originele producten en diensten hieruit voortvloeien. Daarom besloten de stad Leuven, Taskforce Spitsregio Leuven en Provincie Vlaams-Brabant de handen in elkaar te slaan en samen een pop-up winkel te openen in de Diestsestraat 208 in Leuven. De producten die er te koop zijn, werden gemaakt in 15 sociale economie organisaties en zorginstellingen. Er zijn onder andere vogelkastjes, juwelen, kussens, sleutelhangers, keramiek, slabbetjes en kaarsen te vinden.

Het regioteam plant nu een gelijkaardig initiatief in Vilvoorde in het najaar 2018.

30-03-2018: People made, een groot succes. Echt waar!

Op 13 maart opende ‘People made, echt waar’ zijn deuren. Na de eerste week draaide de pop-up winkel voor sociale economie en arbeidszorg een omzet van maar liefst
€ 6.000. Van de 2.800 producten werden er al 1.000 verkocht.
 
De deelnemende organisaties zijn trots dat hun unieke en ambachtelijke producten de deur uit vliegen. De pop-up winkel is nog open tot en met 7 april. Kom zeker langs!

01-03-2018: Schrijf je in voor het openingsfeest

Op dinsdag 13 maart opent People made, echt waar zijn deuren voor het publiek om 14 uur. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in via deze link.

01-02-2018: Facebookpagina online

Volg en deel onze Facebookpagina en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes over People made, echt waar.