People made, echt waar

Deel onze pagina en vergroot ons bereik!

People made, echt waar is op zoek naar deelnemers voor een nieuwe winkel in Vilvoorde!

Sociale economie en zorginstellingen geven mensen nieuwe kansen. Alleen weet niet iedereen welke originele producten en diensten hieruit voortvloeien.

Na het grote succes van People made, echt waar in stad Leuven besloot het regioteam om een People made winkel te installeren in stad Vilvoorde.

Dag in dag uit gaan heel wat organisaties aan de slag met mensen die niet makkelijk werk vinden of nood hebben aan een zinvolle dagbesteding. Sociale economie biedt mensen de kans om zich te herscholen en werkervaring op te doen. En tegelijkertijd leveren ze duurzame, vaak biologische producten af of verlenen ze diensten op een economische, ecologische en sociaal verantwoorde manier.

Maar het is voor het grote publiek niet altijd duidelijk waarvoor sociale economie en arbeidszorg staan en welke producten of diensten ze realiseren. Dit is juist de reden voor People made, echt waar! In deze pop-up winkel zullen producten en diensten, gemaakt of uitgevoerd door de Vlaams-Brabantse sociale economie, arbeidszorginitiatieven en zorginstellingen, worden aangeboden.

De pop-up winkel zal gevestigd zijn in Vilvoorde en zal geopend zijn van 20 november tot en met 15 december 2018, van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 10u tot 18u.

Bent of kent u een organisatie die wenst deel te nemen aan dit concept? Aarzel dan zeker niet, en neem contact op.

De winkel wordt ingericht met gerecupereerd materiaal en wordt een uithangbord van samenwerking en duurzaamheid in al zijn aspecten.

Meer info: 016/26 74 41 of  Khadidja Ali Haimoud