People made, echt waar

Deel onze pagina en vergroot ons bereik!

People made, echt waar nu open in Diest

Sociale economie en zorginstellingen geven mensen nieuwe kansen. Alleen weet niet iedereen welke originele producten en diensten hieruit voortvloeien.

Na twee geslaagde pop-up winkels in stad Leuven en stad Vilvoorde openen we van 6 mei tot 33 mei een pop-up winkel in de Lakenhalle in stad Diest.

Dag in dag uit gaan heel wat organisaties aan de slag met mensen die niet makkelijk werk vinden of nood hebben aan een zinvolle dagbesteding. Sociale economie biedt mensen de kans om zich te herscholen en werkervaring op te doen. En tegelijkertijd leveren ze duurzame, vaak biologische producten af of verlenen ze diensten op een economische, ecologische en sociaal verantwoorde manier.

Maar het is voor het grote publiek niet altijd duidelijk waarvoor sociale economie en arbeidszorg staan en welke producten of diensten ze realiseren. Dit is juist de reden voor People made, echt waar! In deze pop-up winkel zullen producten en diensten, gemaakt of uitgevoerd door de Vlaams-Brabantse sociale economie, arbeidszorginitiatieven en zorginstellingen, worden aangeboden.

De pop-up winkel zal gevestigd zijn in de Lakenhalle en zal geopend zijn van maandag 6 mei tot en met vrijdag 31 mei 2019, van maandag tot en met zondag, telkens van 10u tot 18u.

Bent of kent u een organisatie die wenst deel te nemen aan dit concept? Aarzel dan zeker niet, en neem contact op.

De winkel wordt ingericht met gerecupereerd materiaal en wordt een uithangbord van samenwerking en duurzaamheid in al zijn aspecten.

Meer info: 016/26 74 41 of  Khadidja Ali Haimoud